Martin Copier
Geef me de ruimte

De afgelopen 6 maanden heeft Martin gewerkt aan een kunstproject met als doel een unieke serie werk maken en hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor onze dak- en thuislozen. 

Wij verheugen ons erop om het fantastische eindresultaat van dit kunstproject aan u te tonen in de bijzondere tentoonstelling:

 “Geef me de ruimte, 6 maanden op 40 x 40”

Wij zijn ontzettend blij dat, met in acht neming van de nieuwe regels, onze tentoonstelling door kan gaan. 

De tentoonstelling is ruim opgezet en verdeeld over 2 verdiepingen. Wij stellen het op prijs als u via de mail uw bezoek wil aankondigen zodat wij bezoekers mooi verspreid over de dagen kunnen verdelen. Wij dragen er zorg voor dat er maximaal 6 bezoekers tegelijk binnen zijn zodat iedereen op een veilige manier kan genieten. Voor en achter de galerie zijn een aantal zitjes gemaakt waar u indien nodig even rustig kunt wachten.

U bent van harte welkom op 1 van de onderstaande dagen: 

Vrijdag   16, 23 en 30 oktober 2020 van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Zaterdag 17, 24 en 31 oktober 2020 van 13.00 uur tot 20.00 uur. 

Tijdens de tentoonstelling is er ook een prachtige collectie met veel ruimtelijk werk, voor zowel binnen als buiten, te zien van onderstaande kunstenaars: 

Dirk Vruggink

Amerentske Koopman

Don Satijn

Ida Kurniawan

Ilze Heintz

Jolanda Verhoef

Lara Vos

Vic Gremmer 

Inmiddels is er al een prachtig bedrag ingezameld. Alle kunstwerken in de tentoonstelling zijn te koop en van de opbrengst gaat 15 % naar het Leger des Heils. 

Laten we door de verbindende kracht van kunst oog hebben voor de mensen die de hulp van het Leger des Heils hard nodig hebben en tegelijkertijd onze wereld een beetje kleur geven.